ANKARA / YENİMAHALLE - İsmet Kurtuluş İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! 23 Nisan tarihi iki açıdan ülkemiz için önem arz etmektedir. İlki, bu tarihte Birinci Büyük Millet Meclisi açılmış, ikincisi ise Millet Meclisi'nin açılmasını takip eden yıllarda Mustafa Kemal Atatürk tarafından 23 Nisan günü tüm çocuklara bayram olarak armağan edilmiştir.

Büyük önder Atatürk'ün düşüncesinde çocuklar, milletin geleceğidir. Onlara duyduğu sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak, millî bayramımız olan 23 Nisanlar'ı çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti'nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli birer vesiledir.

Milletimize ve bütün çocuklara kutlu olsun.

Ekm

Okulumuz Okul Aile Birliğinin Olağan Genel Kurul toplantısı 27 Ekim 2023 Cuma günü saat 13.20 ’ de, yeterli çoğunluk sağlanamadığı durumda ise 3 Kasım 2023 Cuma günü yeterli çoğunluk aranmaksızın saat 13.20’de, eski bina toplantı  salonunda yapılacaktır. Gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte okulumuzda bulunmanızı rica ederiz .